Hirdetés

A Universal megtalálta a megfelelő színészt Frankenstein szerepére

|

A Universal közel áll ahhoz, hogy tovább bővítse a híres színészeinek listáját a készülő Szörnyes Univerzumában.

Hirdetés

A Universal a kispadról kénytelen figyelni, ahogy a nagyok sorra tolják ki a sikeres képregény filmeket, így kénytelen az egyik aduászához nyúlnia: a szörnyekhez. Az összes klasszikus szörny jogai a mai napig nála vannak és nem adják fel, igyekeznek belőlük valahogy összebarkácsolni egy univerzumot, aminek a hivatalos első felvonását (Múmia) már forgatják is.

Hirdetés

Nem bízzák a véletlenre és nagypályás színészek kapták a főszerepeket, Tom Cruise lesz a Múmia főszereplője és Russel Crowe is beköszön egy pillanatra a Múmiában, mint Dr. Jekyll, hogy később önállóan bizonyítson. Johnny Depp lesz a Láthatatlan ember és a legújabb hírek szerint Javier Bardem tárgyal egy esetleges szerepről a Universallal, sokak szerint ez pedig nem más, mint Frankenstein, na nem a doktor, hanem maga szörny lenne Bardem és ha időben sikerül megegyezniük, a Múmiában egy cameo erejéig már meg is jelenne.

A későbbiekben még olyan szörnyeket/hősöket kell kiválasztaniuk, mint Frankenstein felesége, a Fekete Lagúna szörnye vagy Van Helsing. Addig is elsőként a Múmiát jövő nyáron, június 9-én nézhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.