Hirdetés

Ez lesz a Tűnj el! rendezőjének következő filmje

|

Végre körvonalazódott, hogy mivel készül újra lenyűgözni minket Jordan Peele.

Hirdetés

A kritikailag elismert és a kasszáknál is jól teljesítő Tűnj el! megrendezése után Jordan Peele felhagyott a színészettel és csakis a kamera mögötti munkáira fog koncentrálni, amelyek közül a következő az Us című projekt lesz. Erről tudtuk meg a legelső információkat. 

Hirdetés

Noha Peele korábban azt nyilatkozta, hogy nagy esély van a Tűnj el! folytatására, legközelebb mégsem ezt készíti el. A szóban forgó film az "Us" névre hallgat és már idén megkezdődhet a forgatása. Az első posztert alább láthatjátok és a szereplőgárdáról is van már némi elképzelésünk, ugyanis a THR szerint tárgyalásokat folytat a csatlakozásról Winston Duke (Fekete Párduc, Bosszúállók: Végtelen háború, A célszemély), Lupita Nyong'o (12 év rabszolgaság, Fekete Párduc) és Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje, A tó tükre, A négyzet) is. 

A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, de annyit igen, hogy két különböző párról szól: egy fehérről és egy feketéről. A tervek szerint Duke és Nyong'o alakítják az utóbbit, míg az előbbi egyik fele Moss lesz (a másik félre esélyes színész egyelőre nem ismert). A rendezői teendők mellett Peele a forgatókönyvet is jegyzi, valamint Monkeypaw Production nevezetű produkciós cégén keresztül a produceri munkálatokból is kiveszi a részét a Blumhouse és a Universal mellett.

A várható premier: 2019. március 15. Nektek hogy tetszett a Tűnj el!?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.