Hirdetés

Ilyen lesz Vasember és Amerika Kapitány kapcsolata a Végtelen háborúban

|

Robert Downey Jr. mesélt arról, hogy milyen érzés Chris Evansszel forgatni és, hogy mire számíthatunk, ha a karaktereik újra találkoznak.

Hirdetés

Mikor legutoljára láttuk Vasembert és Amerika Kapitányt a Polgárháborúban rengeteg kemény dolgot vágtak egymás fejéhez. Szó szerint és képletesen értve is. A film végén Steve Rogers egy mobilt küldött Tony-nak, amin elérheti szükség esetén, de Robert Downey Jr. szerint karaktere talán túl makacs ahhoz, hogy használja.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború legújabb előzetesében Tony Stark láthatóan nem igazán élvezi Űrlord társaságát, de még így is biztosan szívesebben cseveg a Galaxis Őrzői nagydumás vezetőjével, mintha a Kapitánnyal kellene farkasszemet néznie. Egy friss interjú során Robert Downey Jr. elmondta, hogy az árulás nyoma még mindig erősen égeti Tonyt. Mindezt ahhoz hasonlítja, amit a karaktere az első Vasember filmben egyszer már átélt Obidiah Stane miatt, illetve a 80-as évek egyik rock bandáját, a Journeyt is felhozta példaként.

"A nagy kérdés számomra az, hogy képes lenne-e valaha is használni azt a telefont, amit a Kapitány küldött neki a Polgárháború végén? Elég visszagondolni Obidiahra és az ő félrevezetésére, ez ugyan az a dolog. Pontosan ezért nem ment vissza soha Steve Perry a Journeyhez sem."

RDJ természetesen nem mehet bele a történet részleteibe ezért azt sem árulta el, hogy egyáltalán találkozik-e a két karakter a Végtelen háború során. Annyit elmondott, hogy ha ő lenne Tony Stark akkor tuti pofán vágná a Kapitányt. Ezt követően a Chris Evansszel való kapcsolatáról is beszélt.

"Úgy érzem, hogy ösztönösen kapásból állon vágnám. Annyit mondhatok, hogy van valami különleges abban, ha Evansszel osztozhatok a kamerán. Utálom ezt mondani, de nem tudom mihez kezdenék, ha már nem ő lenne a Kapitány. Ránézek és arra gondolok, hogy ez a legőszintébb, legerkölcsösebb életfelfogás, amit valaha láttam. És aztán valaki kiált, hogy "Ennyi!" Chris pedig mondja, hogy mennie kell. Megkérdezem tőle, hogy akar-e vacsorázni, de visszautasít én pedig azt mondom, hogy: Oké! Szeretlek! Szeretlek Kapitány! Vagyis Chris!"

Azt maga RDJ ismerte el egy korábbi interjúban, hogy ez a két film sokaknak a véget fogja jelenteni. Az ő és Evans távozását sokan borítékolják, már csak azért is, mert lejáróban van a szerződésük. Noha a színész eddig többször is hangoztatta, hogy lassan ideje kiszállnia a mókuskerékből, mostani nyilatkozatában mégis arról beszélt, hogy nyitott bármire, amit a jövő hozhat.

Talán csak szórakozik velünk és nem szeretné ellőni a filmben bekövetkező halálát, de az is meglehet, hogy a Marvelnek sikerült megnyernie őt még néhány évre valamilyen új ötlettel. A válaszra a Bosszúállók: Végtelen háborúig mindenképpen várnunk kell, ami 2018. április 26-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.