Hirdetés

Játékfigura formában lepleződik le Vasember új páncélja

|

A Hot Toys legújabb terméke megmutatja, hogyan is fog kinézni Vasember legújabb páncélja a nemsokára debütáló Pókember: Hazatérésben.

Hirdetés

A Szellemlovas után egy másik Marvel szuperhős játékfigurájáról van szó, ennek viszont valamivel több köze van a filmes világhoz, hiszen a Hot Toys legújabb Vasember-terméke nem az eddigi Vasember és Bosszúállók filmekben látott páncélt viseli, hanem a Pókember: Hazatérésben először felbukkanó Mark XLVII-es páncélt.

Hirdetés

A lenti galériában láthatjuk, hogy ez a páncél színezésében valóban drasztikusan eltér az előzőektől: míg mellmagasság felett, és térdmagasság alatt a szokásos sárga-piros színek dominálnak, addig az egész középső test krómos színezést kapott. Emellett 28 LED lámpa is található a figurában, aminek hála tényleg olyan érzést kelt, mintha egy valódi reaktor látná el árammal az ikonikus páncélruhát.

Nektek hogy tetszik a Mark XLVII-es öltözet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.