Hirdetés

Véget ért A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása

|

Szépen halad a projekt.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már egy jó ideje bejelentették a harmadik Hangya-filmet, A Hangya és a Darázs: Kvantumániát, és a nyár óta forog is az alkotás ismét Peyton Reed rendezésében, továbbra sem tudunk sok mindent róla. Annyi azonban már biztos, hogy szépen haladnak a munkálatok, hiszen mint az nemrég kiderült, a jelenetek felvétele már a végéhez is ért.

Hirdetés

Ezt maga Reed jelentette be nemrég saját Twitter-profilján, amelyben elmondta, hogy a forgatás befejeződött, ám a java még csak most jön: az utómunkálatok. A Kvantumánia cselekményéről vajmi kevés derült ki idáig, de azt tudjuk, hogy a film valahogy foglalkozni fog az időutazással. Miután bemutatták A Hangya és a Darázsban, a Kvantum Dimenzió óriási szerepet játszott a Bosszúállók: Végjátékban, lehetővé téve a hősök számára, hogy időn és téren át gyűjtsék be  a Végtelen köveket, és visszaállítsák Thanos csettintését.

Egy másik utalás a film cselekményére Kang, a Hódító (Jonathan Majors) jelenléte. Kang egy időutazó gonosztevő, akivel a Disney+-on futó Loki sorozat évadzárójában már megismerkedhettünk. Mivel sok Marvel produkció foglalkozik a Multiverzummal, Kang helyettesítheti majd Thanost, mint a Bosszúállók központi fenyegetését a jövőben. Tehát, ha ez igaznak bizonyul, akkor a Kvantumánia a Negyedik Fázis egyik fő filmje lehet.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia a jelenlegi állás szerint 2023. július 28-án érkezik a mozikba. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer és Michael Douglas mind visszatérnek korábbi szerepeikbe. Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.