Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - máshogyan lépett volna színre eredetileg Hulk

|

A Bosszúállók: Végjátékban Hulk okozta az egyik legnagyobb meglepetést a nézők számára, de a film forgatókönyvírói nehezen tudták eldönteni, hogy hogyan találkozzunk újra a zöld monstrummal.

Hirdetés

Figyelem! A cikk spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték eseményeire!

Lehet, hogy Hulk nagyon penge a Végjátékban, de az írók már kevésbé voltak azok, amikor ötletelni kellett a karakter felfedésén. A képregények olvasóinak nagyon is ismerős és várható fordulat volt Hulk Professzor bemutatása, akit már a Végtelen háborúban szeretett volna megvillantani az íróduó, Christopher Markus és Stephen McFeely. Abból a filmből végül azért maradt ki, mert nem érezték helyénvalónak azt, hogy amíg az összes karakter veszít valamit, addig Hulk pont, hogy előrébb lépne.

Hirdetés

Így a kevésbé muszklis, de annál okosabb Hulk bemutatkozása a Végjáték éttermi jelenetére maradt, ahol Scott Lang reprezentálja az értetlenkedő néző szerepét. Az L.A. Timesnak adott interjújuk során az írók elárulták, hogy eredetileg másféle bemutatkozást terveztek a zöld óriás számára.

"Lett volna egy jelenet, ami sokkal vizuálisabban mutatta volna be Hulk hőstetteit, ahelyett, hogy egyszerűen az étteremben találkozunk vele." -mesélte Markus.

Tehát az Amerika Kapitánnyal, Fekete Özveggyel és Hangyával való találkozás helyett egy montázst kaptunk volna Hulkról, ahogyan közveszélyes szörnyetegből nemzeti hőssé avanzsál. Mindez még közérthetőbbé tette volna, hogy miért szaladtak oda hozzá olyan bátran azok a gyerekek fotózkodni, viszont egy ilyen hosszúságú filmben nincs helye fölösleges jeleneteknek.

"Nem adott hozzá semmi olyasmit, amit az étteremben palacsintázós jelenettől nem kaptunk meg. Inkább csak zaj volt, mint valódi tartalom."

McFeely egyetértett társával és kifejezte, hogy szerinte sincs létjogosultsága a filmben. Szerencsére minden esély megvan rá, hogy még többet kapjunk Hulk Professzorból a jövőben, ugyanis az eredeti Bosszúállók közül Mark Ruffalo sem búcsúzott még el a szerepétől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.