Hirdetés

Végre beköszön egy idegen is Zack Snyder Rebel Moonjából

|

A rendező a Twitteren osztotta meg ízelítőt a filmben szereplő egyik földönkívüli fajból.

Hirdetés

Ha minden jól megy, jövő ilyenkor már a Netflix javában Zack Snyder legújabb sci-fi akciófilmjével, a Rebel Moon promózásával lesz elfoglalva. A sokak által várva várt projekt idáig csak koncepciós rajzokkal és ígéretes castinggal borzolta a kedélyeket, ám most végre befutott az első "valódi anyag" a projektből: Zack Snyder a Twitteren osztott meg egy 10 másodperces videót az egyik idegen faj kinézetéről, ami tagadhatatlanul vagányra sikeredett.

Hirdetés

A forgatás még áprilisban rajtolt el és egészen novemberig tart, úgyhogy valószínűleg egyre több kép vagy videó fog napvilágot látni az elkövetkezendő időszakban. Korábban Snyder a Djimon Hounsou által alakított rosszfiúról osztott meg képet még a forgatás első napjáról. A magán promó akciói láttán egyértelmű, hogy egy igazi szerelemprojektet készít a rendező, kérdés, hogy ezúttal sikerül-e kritikusokat és rajongókat is megnyernie vele.

Ti várjátok már a Rebel Moont?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.