Hirdetés

Tovább bővült Zack Snyder új sci-fi szamuráj produkciója, a Rebel Moon

|

Nemcsak a stáblista tekintetében, hanem a filmek számában is.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi Zack Snyder új sci-fi szamuráj filmjének, a Rebel Moonnak a forgatása, úgyhogy előreláthatóan kapunk még bejelentéseket új színészek érkezéséről. Az eddigi stáb tagjai között megtalálható Ray Fisher, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Rupert Friend, Stuart Martin, valamint Sofia Boutella is. Hozzájuk csatlakozott most három színész: Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), illetve Michiel Huisman (A trónok harca).

Hirdetés

Azonban nemcsak új színészekről szóló hírek láttak napvilágot, hanem a The Hollywood Reporter értesülései szerint Snyder és a Netflix azon is gondolkoznak, hogy ketté szedik a történetet, hogy két epikus filmmel ültessék le a kanapé elé a streaming platform nézőit. Ez a hír még egyelőre nem került megerősítésre, de csodálkoznánk, ha a Netflix elgáncsolná Snyder ezen felvetését. A Rebel Moon története állítólag egyre terebélyesebb méreteket ölt, úgyhogy a kétrészes film mellett még további spinoffok berendelésére is esély van, amennyiben jó nézettségi számokat produkál a végtermék.

A forgatás még ebben a hónapban rajtol el, és várhatóan november végéig fog tartani. Megjelenési dátummal még nem bír a projekt, de a fentiek alapján valószínűsíthető, hogy 2023 közepén kerülhet be a Netflix kínálatába Snyder új víziója, mely akár Snyder második franchise-ává is kinőheti magát, amit A halottak hadserege mellett kizárólagosan a Netflix számára készített.

Ti mit szóltok az új arcokhoz és a kétrészes film pletykájához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.