Hirdetés

Friss koncepcióval térhet vissza Végső állomás-széria

|

Tiszta lappal kezd a franchise, meg nem is.

Hirdetés

Még tavaly januárban jelentették be az új Végső állomás film készületeit, amit a Fűrész-franchise írói, Patrick Melton és Marcus Dunstan fognak jegyezni. Azóta picit leültek az információk a filmmel kapcsolatban, ám a producereknek hála most újabb részleteket tudtunk meg a népszerű horrorszéria közelgő fejezetéről.

Hirdetés

Craig Perry és Jeffrey Reddick producerek arról beszéltek, hogy egy új, a korábbiaktól eltérő, de alapjaiban mégis nagyon ismerős Végső állomás filmet fogunk kapni. Első körben a szettingről beszéltek az alkotók, és jelenleg is olyan ötletekkel kísérleteznek, melyek azokat az embereket helyeznék a cselekmény középpontjába, akik elsőként reagálnak a tragédiákra. Egy olyan világot szeretnének bemutatni, ahol mentősök, tűzoltók vagy épp rendőrök kerülnének olyan helyzetbe, amivel nap mint nap találkoznak - csak most éppen saját életük forogna kockán.

Amellett, hogy ezzel egy különleges koncepcióra felhúzva írhatnák meg a filmet, egy hitelesebb, így még feszültebb történetet tudnának elmesélni. Arról nem is beszélve, hogy a széria egyik legfontosabb aspektusa mindig is a minél brutálisabb és kreatívabb haláljelenetek megálmodása, majd vászonra vitele volt, a friss koncepció pedig ezen a téren is új lehetőségeket nyithat meg az alkotók számára.

Nagy kérdés még, hogy mennyiben lesz rebootnak, azaz a franchise újraindításának tekinthető a következő Végső állomás, amire a producerek egy árnyaltabb választ adtak. Reddick szerint a reboot erős megfogalmazás lenne, mert arra utalhat, mintha a széria alapjait is szeretnék felforgatni. Erről viszont szó sincs, egy igazi Végső állomás-élményre számíthatnak a rajongók, ám azt is megígérik, hogy nem pusztán egy újabb bőrt szeretnének lehúzni a 2000-es években kifejezetten jól csengő címről.

A soron következő Végső állomás-film jelenleg még a pre-produkciós fázisban jár. Nem tudni még, hogy ki ül majd a rendezői székbe, ahogy a premier dátuma is a jövő zenéje egyelőre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.