Hirdetés

Rebootot kap a Végső állomás

|

A Fűrész filmek írói vették kezelésbe a projektet.

Hirdetés

2000-ben jelent meg a legelső Végső állomás film, amely sok dollárral bővítette a New Line Cinema kasszáját, többszörösen visszahozta az árát. A sikerre való tekintettel további négy folytatás készült, a legutóbbi 2011-ben, azonban hiába terveztek éveken keresztül egy hatodikat is, azóta sem valósult meg. A kiadónak azonban van egy új terve: a franchise újraindítása.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint már készül a Végső állomás reboot forgatókönyve, a New Line Cinema a Marcus Dunstan - Patrick Melton duót bízta meg az írással, akik korábban többek között négy Fűrész filmen (például a 3D-n) és A gyűjtőn dolgoztak, a filmográfiájuk ilyesfajta horrorokkal van tele. Egyelőre nem tudni, hogy a reboot miről fog szólni, de a cél állítólag a franchise újragondolása.

Ha sikerül minőségi módon feltámasztaniuk a Végső állomás szériát, akkor egy újabb jól jövedelmező címmel bővíthetik a Démonok között, Az apáca és az Az filmeket is tartalmazó portfóliójukat, ráadásul ha jövőre sikerül mozikba küldeniük, akkor megcélozhatnak a franchise 20. évfordulóját.

Szerintetek szükség van a rebootra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.