Hirdetés

Kevin Conroy nem akárhogy tér vissza Batmanként

|

Ezúttal nem csak az orgánumát kölcsönzi majd neki.

Hirdetés

A rajzfilmkedvelők körében Kevin Conroy neve legalább annyira összeforrt Batmanével, mint például Michael Keaton vagy Christian Bale esetében. Fel sem tudnánk sorolni, hogy a pályafutása alatt hány különböző animációs filmben és sorozatban kölcsönözte már Bruce Wayne hangját, az Arkham-játékokról nem is beszélve. Épp emiatt sokakat kellemes meglepetésként érhetett, mikor kiderült, hogy Conroy szerepet vállalt az idén decemberben startoló Végtelen Világok Krízise crossoverben.

Hirdetés

Az Arrowverzum legújabb, minden eddiginél nagyobb jelentőségű eseménye öt epizódon átívelő lesz, vagyis a Zöld Íjász, a Flash - A Villám, A holnap legendái, a Supergirl és a Batwoman mind kiveszi belőle a részét. Mint azt a cím is sejteti, a Végtelen Világok Krízisében rengeteg karakter alternatív megfelelőjével is találkozni fogunk, és mint ilyen, Kevin Conroy a szinkronszerepek után most fizikailag is eljátszhat egy jövőbeli, kiöregedett Bruce Wayne-t (a Batman Beyond rajzfilmsorozat után szabadon). Érdekesség, hogy ezzel ő lesz az első, aki valamilyen formában életre kelti Batman karakterét az Arrowverzumban, ezidáig ugyanis csak utalásokat kaptunk rá, és nem úgy néz ki, hogy a Batwomanben ez egyhamar megváltozhat

A DC Comics azonos című minisorozatán alapuló crossoverben rajta kívül olyan vendégszereplők teszik majd tiszteletüket, mint Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch Superman és Lois Lane szerepében, a Supergirlben bemutatkozott Jon Cryer Lex Luthorként, LaMonica Garrett mint a Monitor és az Anti-Monitor, egyúttal a történet gonosztevője, valamint A holnap legendái sztárja, Brandon Routh, aki a Superman visszatér után most újfent eljátszhatja a vörös köpenyes szuperhőst, ám ezúttal annak a Kingdom Come változatát. Az eleve illusztris szereplőgárdát a Black Lightning sztárjai is erősítik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.