Hirdetés

Sokat csúszik a Venom 2, de kapott új címet

|

A Sony hónapokkal tolta el a Venom folytatásának premierjét.

Hirdetés

Folytatódik a hollywoodi stúdiók csiki-csukizása a premierekkel, így miután a Disney többször is átrendezte a naptárát és a Warner Bros. is zsonglőrködött kicsit a The Batmannel, illetve a Shazam 2-vel, most a Sony Pictures is variált kicsit, méghozzá a Venom folytatásával kapcsolatban. 

Hirdetés

Egészen idáig 2020. október 2-re bolt belőve az Andy Serkis rendezésében készülő Venom 2 premierdátuma, azonban a bemutatót elhalasztották 2021. június 25-re (ez mondjuk a Morbius elcsúsztatása után várható volt), ráadásul új címet is kapott: mostantól Venom: Let There Be Carnage (magyarul talán Venom: Legyen vérontás) címen fut majd a film, amely természetesen a Woody Harrelson által életre keltett főgonoszra, Vérontóra utal. 

Harrelson és a Venom bőrébe bújó Tom Hardy mellett az utóbbi szerelmét megformáló Michelle Williams is visszatér, rajtuk kívül pedig felbukkan még a filmben Naomie Harris (007 Skyfall, Mélyütés, Holdfény) is, aki állítólag Shriekként, azaz Sikolyként nehezítheti meg Eddie és a szimbióta dolgát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.