Hirdetés

A Volt egyszer egy Hollywood operatőrével erősít a Venom 2.

|

Andy Serkis megcsípte a főnyereményt.

Hirdetés

A Sony igencsak jó lóra tett, amikor Andy Serkist kérték fel a Venom 2. megrendezésére, ugyanis a mocap koronázatlan királyának jól láthatóan tényleg nagy tervei vannak a szimbióta újabb ámokfutásával. Serkis személyét bár érte néhány kritika, elvégre a mocap nagymester rendezőként még viszonylag újnak számít a szakmában, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lenne kellő befolyása és ismeretsége ahhoz, hogy a fedélzetre invitálja a többszörösen Oscar-díjas Robert Richardson operatőrt, aki legutóbb történetesen éppen Tarantino kilencedik filmjét fényképezte. 

Hirdetés

Richardson és Serkis ismeretsége még utóbbi 2017-es első rendezésére, a Breath-re vezethető vissza, így nincs kétségünk afelől, hogy a páros ezúttal is megtalálja majd a közös hangot az újabb közös munka során. Robert Richardson karrierje egyébként önmagában is impozáns, hiszen A leleményes Hugo, a JFK - A nyitott dosszié, az Aviátor, valamint a Viharsziget mellett többek között olyan mára legendássá vált Tarantino filmek fényképezéséért felelt, mint a Kill Bill 1-2, a Django elszabadul, a Becstelen brygantik, vagy éppen az Aljas nyolcas.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.