Hirdetés

Jövőre jön a Venom film!

|

A Sony már a premierdátumot is kitűzte.

Hirdetés

Úgy fest most, hogy a Warner eltolta James Wan Aquamanjének a premierdátumát 2018 október 5-ről december 21-re, nem sokáig maradt míves bemutató nélkül a dátum, ugyanis a Sony, mint derült évből a pókcsípés bejelentette, hogy akkor kívánják bemutatni a különálló Venom-filmet.

Hirdetés

Maga a figura a képregények lapjain már 1984-ben, A csodálatos Pókember 252. számában felbukkant és azóta is a Hálószövő egyik legnagyobb ellenségeként tartják számon. Sajnos ezt eléggé sikerült elbagatelizálni Sam Raimiéknak 10 éve a Pókember 3-ban, amikor az utolsó fél órára behozták a figurát egy egyértelmű miscasting kíséretében. Lényegében azóta rebesgetnek egy különálló filmről, amely pletykák az Andrew Garfield nevével fémjelzett két Csodálatos Pókember, valamint a tervezett Sinister Six mozi kapcsán is felmerültek. Legutóbb pont egy éve merült fel az elkészültének a híre, akkor viszont olyan információk is napvilágot láttak, hogy nem kapcsolódik a Tom Holland féle Pókemberhez, amely most már a Marvel Filmes Univerzumnak a része.

Ez persze számos kérdést felvet, elsősorban azt, hogy konkrétan milyen megállapodás is született konkrétan a Sony és a Marvel között? Ha nem része a Marvel Filmes Univerzumának (ilyen pletykák is terjedtek), akkor esetleg a Sony újra castingol egy Pókembert, vagy Andrew Garfieldot hívják vissza? A nézőket nem fogja ez esetben összezavarni, hogy párhuzamosan két Pókember van - hiszen Venom történetétől nehezen elkülöníthető a hálószövő, legalábbis egy eredettörténetben - vagy mindezt feloldják majd Doctor Strange-dzsel és a párhuzamos világokkal? Így a Sonynál a "Jut is, marad is." elve érvényesülne. Ha pedig része, akkor már számíthatunk utalásra, vagy szereplésre a részéről a nyáron érkező Pókember: Hazatérésben?

Megannyi kérdés, és egyelőre semmi válasz, ráadásul kérdéses, hogy hogyan akarják ilyen rövid időn belül tető alá hozni, ha még se rendező, se főszereplő - már amennyiben tényleg nincs. Ellenben forgatókönyvíró már van Dante Harper személyében, aki A holnap határa szkriptjéért felelt, míg a produceri székben a korábbi Pókember-filmekhez hasonlóan Avi Arad és Matt Tolmach ül. Mindenesetre talán a július 7.-én érkező Pókember: Hazatérés mindezt megválaszolja, ha addig semmi érdemleges info nem derülne ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.