Hirdetés

Kiderült, hogy kit alakíthat Michelle Williams a Venomban

|

Nem akármilyen karakter bőrébe bújik majd a tehetséges színésznő, Michelle Williams, ugyanis ő lehet az, akit She-Venomként ismerhetünk a képregényekből!

Hirdetés

Jelenleg is forog a Venom film Tom Hardy főszereplésével és Ruben Fleischer (Zombieland) vezényletével, amelyről már megtudtuk, hogy mely képregények ihlették, viszont még mindig rengeteg részlet homályos. Az egyik ilyen kérdőjel az volt, hogy Michelle Williams kit fog életre kelteni a spin-offban, amit a színésznő maga erősített meg.

Hirdetés

Williams a Ridley Scott által rendezett A világ összes pénze sajtókörútján adott interjút a Screen Rant csapatának, amelynek keretében megerősítette, hogy ő fogja alakítani Anne Weying karakterét, aki She-Venomként, Venom feleségeként vált ismertté. Weying először a The Amazing Spider-Man #375 számában bukkant fel, ahol egy sikeres ügyvédként jelent meg. Egy másik alkalommal meglőtték és csak úgy úszta meg a halált, hogy az idegen szimbióta összekapcsolódott vele. A karakter háttértörténete nem éppen egy lányregény, így remekül passzolna az R-besorolású mellékszálhoz. Williams azonban ennél többet nem tudott mondani róla, a Sony Pictures pedig még nem erősítette meg hivatalosan Anne-t sem. 

A Venom film 2018. október 5-én érkezik, már alig várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.