Hirdetés

Végre Christopher Plummer is látható A világ összes pénze TV Spotjában

|

Ezzel finishébe érkezett a Kevin Spacey-mentesítési hadművelet.

Hirdetés

A Weinstein-botrányt követően legalább akkorát szólt a Kevin Spacey zaklatásai körül kialakult haddelhadd. Ennél csak az keltett talán nagyobb felháborodást, hogy Ridley Scott most bemutatásra kerülő filmjéből, A világ összes pénzéből végül kivágták a színész összes jelenetét és Christopher Plummerrel vették újra, mindezt 6 héttel a bemutató előtt.

Hirdetés

Szerencse, hogy a most 80 éves Ridley Scott fiatalokat megszégyenítően dolgozik és Spacey jelenetei is talán ha 10-15 percet tettek ki, így ezeket nem volt nehéz - ugyanakkor olcsó - újravenni, amihez a másik két főszereplőt, Mark Wahlberget és Michelle Williamset is vissza kellett rángatni. A Sony döntése persze financiálisan érthető, hiszen egy héttel a Star Wars - Az utolsó Jedik után, de még az Oscar-hajrá előtt örülhetnek, ha egy ilyen filmmel a karácsonyi szezonban a pénzüknél lesznek, Spacey-botránya pedig csak még inkább betett volna mindennek.

Az új TV Spotban már Plummer látható a hatalmas váltságdíjat megtagadó nagypapa J. Paul Getty szerepében és az eddigi előzetesek fényében is feltűnő, hogy színészileg mennyire másképp közelítik meg ugyanazt a karaktert Spacey-vel. Azt is tegyük hozzá, hogy Scott eredetileg is Plummert akarta a szerepre, de a stúdió ragaszkodott egy nagyobb névhez, és pont ez a makacsságuk okozta a későbbi bonyodalmakat. A világ összes pénze december 22.-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.