Hirdetés

Ezeken a képregényeken alapul a Venom film

|

A brazil Comic-Con Experience-en derült ki, hogy milyen képregények inspirálták a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom mozit.

Hirdetés

Miután egy sor aggasztó híresztelés szólt a Sony állítólagos terveiről (például May néni kémmé avanzsálásáról), a kiadó más oldalról közelítette meg az adaptálást: úgy tűnik, hogy egy Pókember nélküli filmes univerzumot épít annak gonoszaira fókuszálva. Bár a közelmúltban pletykáltak egy Morbius spin-offot is, egyelőre annyi biztos, hogy lesz egy Fekete Macska-Silver Sable film, de még előtte elkészül a jelenleg is forgatás alatt álló Venom Tom Hardy-val. 

Hirdetés

A Ruben Fleischer (Zombieland) vezényletével készülő filmről nem sokat tudunk még, azonban a Sony Pictures most részt vett a Brazíliában, Sao Paulóban megrendezésre került Comic-Con Experience 2017 eseményen, ahol az új Pókember animációs film bemutatása mellett a Venom rendezőjétől és főszereplőjétől hozott némi információt a projektről. Egészen pontosan azt, hogy mely képregényen inspirálták a forgatókönyvet. Fleischer szerint az egyik fő ihletforrás David Michelinie és Mark Bagley 1993-as, hat részes minisorozata, a Venom: Lethal Protector volt, amelyben Pókember és Venom megegyeznek, hogy békén hagyják egymást, ha utóbbi nem követ el több bűncselekményt. Utóbbi San Franciscóba költözik (ahol a film is játszódik), aminek az lesz a vége, hogy egy szervezet létrehoz belőle új ivadékot (Scream, Phage, Riot, Lasher, Agony), akikkel Venom és Póki közösen szállnak szembe.

A másik történet pedig az 1995-ös, öt füzetet felölelő Planet of the Symbiotes, amiben egy seregnyi szimbionta támadja meg a Földet, ezért Venom Pókemberrel és Scarlet Spiderrel szövetségre lép, hogy megállíthassák őket. 

Tekintve, hogy mindkét sztori inspirációként szolgált, azt bátran kijelenthetjük, hogy a szimbionták elleni harc hatalmas szerepet kaphat a filmben, de Pókember jelenléte is elengedhetetlen lenne hozzá, viszont Tom Holland felbukkanását határozottan cáfolta minden érintett. Vajon valamilyen úton módon mégis láthatjuk benne a hálószövőt, vagy megoldják úgy, hogy teljesen kihagyják? Az sem világos, hogy a korábban beszélt Vérontót (Carnage), hogyan illesztik be a történetbe és hogy ki fogja játszani (azt beszélik, hogy a Zsivány Egyesből és az Aznap éjjelből ismert Riz Ahmed). A Venom 2018. október 5-én kerül a mozikba, addig remélhetőleg minél többet megtudunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.