Hirdetés

Venom nagyobb szerepet kapott volna a Pókember: Nincs hazaút során

|

Voltak erre is tervei a készítőknek.

Hirdetés

A nemrégiben megjelent Pókember: Nincs hazaút rengeteg nagy pillanatot tartalmazott, amelyek befolyásolhatják a Marvel Filmes Univerzum jövőjét, de talán egyik sem volt nagyobb a karakter számára, mint ami a stáblista közbeni jelenetben történt. Innentől spoilerek következnek azok számára, akik még sem a Venom második részét, sem a Pókember harmadik részét nem látták.

Hirdetés

Ebben ugyanis Tom Hardy Eddie Brockját/Venomját láthattuk egy bárban, közvetlenül azután, hogy a Venom 2. - Vérontó eseményeit követően átteleportálódott a Marvel világába. Miközben Brock és Venom megpróbálta megérteni Thanos történetét, amit a csapos mesél nekik, hirtelen ismét elteleportálódnak Doctor Strange varázslatának hatására, vélhetőleg vissza a saját univerzumukba (vagyis a Sony világába). A szimbióta egy kis darabja azonban hátramaradt, ezzel pedig lehetővé vált Venom beépítése a jövőbeli Pókember-filmekbe, illetve a Marvel Filmes Univerzumába.

A Nincs hazaút forgatókönyvírói, Erik Sommers és Chris McKenna nemrég a Varietynek nyilatkoztak Venom cameójáról, és megjegyezték, hogy eredetileg ennél nagyobb terveik voltak a karakterrel. A páros megerősítette, hogy erősen gondolkoztak azon, hogy Venom a film végső összecsapása során is szerepeljen, de végül elvetették az ötletet:

A történet első tervezetében úgy tűnt, hogy megoldható lesz ez, ám rá kellett jönnünk, hogy ez már túl nagy falat lesz. Egyesek még most is azzal érvelnek, hogy így is túl sokat vállaltunk. Szóval véleményünk szerint jól döntöttünk, hogy végül elvetettük az ötletet.

A duót ezután arról kérdezték, hogy Tom Hardy Venomja, aki még soha nem találkozott Peter Parkerrel a Venom-filmekben, honnan tudhatta, ki volt Parker a Venom 2: Vérontó végén.

A válasz erre az, hogy a szimbióta rendelkezik bizonyos mennyiségű tudással más univerzumokról is. Ezért tudhatott erről a kapcsolatról, hogy Parker Pókember.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.