Hirdetés

Pókember mégis felbukkanhat a Venom filmben?

|

A Sony többször is hangoztatta, hogy Pókember nélkül indítják el a saját filmes univerzumukat a hálószövő képregényeiből ismert karakterekkel, azonban van, aki ezt a kijelentést cáfolja.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a Venom forgatása, így egyelőre csak egy fotót kaptunk a filmből, rajta a Tom Hardy által alakított Eddie Brockkal, amint éppen kikérdez valakit. A Sony ezzel a filmmel szeretné megalapozni a saját Marvel Filmes Univerzumát, amely ugyan Pókember képregények szereplőire fókuszál, viszont elviekben a központi karakter nélkül. Vagy mégsem? 

Hirdetés

Jon Schnepp, a The Death of Superman Lives: What Happened? dokumentumfilm rendezője nemrég a Collidernél járt, ahol a Movie Talk nevezetű műsorban olyan határozottan állította ennek az ellenkezőjét, hogy hajlamosak vagyunk hinni neki: 

"Pókember benne lesz a Venomban. Az utóbbi hónapokban azt hallhattuk, hogy a Sony teljesen külön kezeli a saját filmes univerzumát. Pókember a Marvel Filmes Univerzum része, de mindenki más hozzájuk tartozik. Viszont én azt mondom, hogy Pókember - és a Tom Holland-féle Pókemberről beszélek - szerepelni fog a Venomban."

Érdemes megemlíteni, hogy a filmek producere, Amy Pascal korábban maga is valami hasonlót nyilatkozott - Kevin Feige láthatóan meg is lepődött rajta -, amit később korrigált, viszont ha a meglepően magabiztosan beszélő Schnepp valóban igazat beszélt, akkor bizony Pascal idő előtt szólta el magát a Pókember cameójáról. Akár igaz, akár nem, október 5-én, a Venom premierjén kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.