Hirdetés

Venom - kiderült, hogy ki fogja játszani Mészárszéket?

|

Pletykálják, hogy Mészárszék, avagy Vérontó is benne lesz a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom filmben és nem akárki formálhatja meg.

Hirdetés

Noha gyenge lábakon álló pletykákról nem szívesen számolunk be, a Venom kapcsán felröppent szóbeszéd mégis annyira izgalmas, hogy muszáj megemlítenünk. Elvégre korábban úgy hírlett, hogy Carnage (magyarul Mészárszék vagy Vérontó) lesz Venom legfőbb ellenfele, majd később Tom Hardy, a film főszereplője is megosztott egy képet rajongói rajzot a két karakter összecsapásáról, amit aztán gyorsan el is tüntetett. 

Hirdetés

Ezek után nem csoda, hogy felkaptuk rá a fejünket, mikor a Bleeding Cool a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy a film egyik szereplője, Woody Harrelson bújhat Cletus Kasady, azaz Carnage bőrébe és nem Riz Ahmed, ahogyan azt korábban pletykálták. Míg Ahmed karakterére (Dr. Carlton Drake) már korábban fény derült, addig Harrelsonét továbbra is rejtély övezi, ami csak tovább erősíti az imént felvázolt spekulációkat. Mindazonáltal ismeretlen forrásokról van szó, nem a Sony hivatalos megerősítéséről, így ne lepődjön meg senki, ha esetleg mégsem Woody Harrelson formálhatja meg a vérszomjas karaktert vagy éppen utóbbi benne sem lesz a filmben. 

A képregényekben egyébként ő egy sorozatgyilkos, aki végül Eddie Brock cellatársaként köt ki a börtönben. Brock (Hardy) a szimbióta segítségével megszökött, ám a lény megérezte a Kassidy-ben tomboló gyűlöletet, és egy része hátramaradt, hogy eggyé olvadjon új gazdatestével. Így lett belőle Carnage, egy - továbbra is - kíméletlen gyilkos óriási fizikai erővel, illetve az alakváltás és Pókember minden képességével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.