Hirdetés

Carnage lesz a Venom-film gonosza

|

A Tom Hardy főszereplésével érkező Pókember spin-off egyre inkább úgy alakul, hogy már most ott ülnénk a bemutatóján.

Hirdetés

A Sony Pictures gőzerővel dolgozgat a saját kis Marvel univerzumán, melynek első állomása a 2018. október 5-én érkező önálló Venom-film lesz, amit Ruben Fleischer rendez Tom Hardy főszereplésével. Ugyan az egyelőre nem tisztázott, hogy a produkció végül is a Marvel Filmes Univerzum részét fogja képezni-e vagy sem, de Pókember megjelenésére nincs sok esély, amin látszólag nem is aggódik a stúdió. Most egy olyan karakter szerepléséről hullott le a lepel, aki miatt minimum az a bizonyos R-besorolás.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter közölte a hírt, miszerint Pókember egyik legbrutálisabb ellensége, a fan-favorit Carnage (valódi nevén Cletus Kassidy) is feltűnik a Venomban, jó eséllyel a főgonosz pozícióját kitöltve. A képregényekben ő egy sorozatgyilkos, aki végül Eddie Brock cellatársaként köt ki a börtönben. Brock (Hardy) a szimbióta segítségével megszökött, ám a lény megérezte a Kassidy-ben tomboló gyűlöletet, és egy része hátramaradt, hogy eggyé olvadjon új gazdatestével. Így lett belőle Carnage, egy - továbbra is - kíméletlen gyilkos óriási fizikai erővel, illetve az alakváltás és Pókember minden képességével. 

A film forgatása szeptemberben veszi kezdetét, ami egyet jelent azzal, hogy a nyáron többek között színészbejelentésekre is számíthatunk. A Venom mellett előkészület alatt áll egy Silver & Black produkció, illetve a legfrissebb információk szerint olyan projekteken munkálkodnak még, mint a Mysterio és Kraven. A témához visszakanyarodva: Ti kit tudnátok elképzelni Cletus Kassidy bőrében? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.