Hirdetés

Vin Diesel szerint a Galaxis Őrzői 2-től elfogjuk dobni az agyunkat

|

Vin Diesel és James Gunn egy Facebook live videóban beszéltek a Galaxis Őrzői 2-ről. A 12 perces videó megtekintése után pedig már alig várjuk a film bemutatóját.

Hirdetés

Még pénteken tartott egy élő bejelentkezést a Facebook oldalán a Groot-ot megszólaltató színész, aki az első teljesen befejezett jelenetről osztotta meg reakcióját, majd a rendezővel közösen meséltek a többi színészről.

Hirdetés

Adjatok egy percet nekem, srácok.

- kezdte viccesen a mondandóját Diesel, utalva arra, hogy mennyire zseniális az, amit látott. Ezután hosszasan dicsérte Gunn munkásságát, valamint elmondták, hogy ez a jelent ugyanaz, amit a Comic-Conon levetítettek, csak kibővítve.

Gunn beszélt az új tagról, Pom Klementieff-ről (Mantis) is, akit egy érzelemmel teli, intenzív és vicces színésznőnek tart. Ezután azt is elárulta, hogy eredetileg nem is akarta Chris Pratt-et leszerződtetni, azonban 20 másodperccel a meghallgatás kezdete után már tudta, hogy megtalálta az igazi Star Lord-ot.

El vagyok ámulva attól, amit láttam. Csak tartsatok ki! Közeledik május 5. Elfogjátok dobni az agyatokat tőle!

- ezzel zárta le a videót Diesel.

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Glenn Close, Kurt Russell és Sylvester Stallone.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.