Hirdetés

Vin Diesel helyzetjelentést adott az új Riddick-filmről

|

Az akciósztár ismét egy Instagram videóban posztolta ki a fejleményeket.

Hirdetés

Mindenféle és fajta elbagatellizálás nélkül az azért elmondható az önkéntes karantén és a kijárási korlátozás/tilalom bevezetéséről, hogy az írók számára nem rossz a helyzet. Nem egy külföldi és hazai író nyilatkozta már azt (például Köbli Norbert is), hogy annyira nem fordult fel az életük a koronavírus miatt, ugyanúgy egy szobában ülnek egy laptoppal (a régi vágásúak pedig inkább írógéppel) és tovább dolgoznak. Éppen emiatt lehet az, hogy a minap a Halálos iramban-filmek baltaarcú sztárja, vagyis Vin Diesel bejelenthette, hogy a jövő héten teljesen elkészül a következő Riddick forgatókönyve.

 

Hirdetés

Még bő egy éve, egész pontosan júniusban nyilatkozta azt az akciószínész, hogy a sorban következő Riddick-film, egészen pontosan a The Chronicles of Riddick 4: Furya forgatókönyve elkészült. Persze ez anno azt jelentette, hogy a szkript első, nyers változatát fejezte be az író-rendező David Twohy (az előző három Riddick készítője, vagy éppen A szökevény és a G.I. Jane írója), amit nem egy további újraírás követett. A hónapok pedig múltak, ami végül odáig vezetett, hogy maga Diesel jelentette be most egy Instagram-videóban, miszerint jövő héten biztosan megérkezik hozzá a forgatókönyv végleges változata.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Furyan Friday... The latest Chronicles of Riddick script comes in next week. GRRR!

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Ti mit szóltok, várjátok már az új Riddicket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.