Hirdetés

Vin Diesel reméli, hogy a rajongók elégedettek lesznek a Halálos iramban 10-zel

|

A "családfő" az Instagram oldalán szólt az akció-franchise szerelmeseihez.

Hirdetés

Több, mint 20 éve, hogy halálos iramban róják az utakat Vin Diesel szuperverdái, aminek legutóbbi kilencedik része tavaly debütált a mozikban (ami a mi Halálos iramban 9 kritikánk szerint csúfos kudarc volt). A filmsorozat atyja az Instagramon fejezte ki háláját a rajongók felé a hamarosan érkező tizedik film apropóján, melynek premierje várhatóan 2023 májusában lesz.

Hirdetés

Ahogy azt korábban megerősítették, a tizedik rész a két filmre bontott lezáró történet nyitánya, amit az a Justin Lin fog rendezni, aki a legutóbbi filmen kívül további ötért is felel. A szereplők között természetesen ott lesz Diesel, mint Dominic Toretto, de visszatér Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Ludacris is. A franchise újoncaként ünnepelhetjük a történet főgonoszát, Jason Momoát és a 2021-es The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagból ismert Daniela Melchiort.

A történetről egyelőre semmit sem tudunk, de Diesel posztjából sejthető, hogy a forgatások hamarosan megkezdődnek, amelyben egyrészt elnézést kért, amiért már régóta nem posztolt, másrészt háláját fejezte ki a rajongóknak és a Universal Pictures-nek, amiért esélyt adott rá, hogy két részletben zárhassák le a sagát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

A posztban van egy meglehetősen titokzatos kijelentés, miszerint "feltűnik néhány angyal a történetben, ami mindenkinek mosolyt fog csalni az arcára". Sokan gondolhatják, hogy Diesel itt a 2013-ban elhunyt Paul Walker visszatérésére célozhat, de nagy valószínűséggel nem erről van szó, hanem lánya, Meadow Rain Walker csatlakozik a franchise befejező akkordjához. Persze az alapján, ahogyan a színész megpróbált nyilvánosan hatni Dwayne "The Rock" Johnson érzelmeire Walkert is felemlegetve, semmi sincs kizárva. 

Ti hogy álltok a Halálos iramban-franchise-hoz? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.