Hirdetés

Vin Diesel szuperhősfilmje is idő előtt látható lesz digitális formában

|

Jó hír, ha valaki lemaradt múlt héten a Bloodshotról.

Hirdetés

Az elmúlt napok hullámát követően a Columbia Pictures is úgy döntött, hogy a koronavírus miatt elrendelt karanténintézkedésekre való tekintettel idő előtt online beszerezhetővé teszi a Vin Diesellel a főszerepben készült Bloodshotot.

Hirdetés

Diesel ugyan nagyon bízott a szuperhősfilm sikerében, sőt a bemutató előtti napokban még azt is kilátásba helyezte, hogy ez lehet a Valiant Moziverzum beindítója, a Bloodshot az amerikai és a magyar mozikban is rosszul teljesített. Persze amellett, hogy valóban nem fogjuk a legjobb adaptációk között emlegetni, a film gyenge fogadtatása a koronavírus hibája, elvégre a múlt héten már sorra zártak be a mozik a járványveszély miatt, és akkor sem látogatták őket szívesen, ha nyitva tartottak korlátozott kapacitással.

A Columbia tehát a Universalhoz és a Warnerhez hasonlóan enged a vírusnak, és bejelentette, hogy az Egyesült Államokban március 24-én, 11 nappal a bemutatója után válik elérhetővé digitális formában a film 19,99 dolláros ajánlott fogyasztói árral. A hivatalos közlemény szerint a stúdió és tulajdonosa, a Sony Pictures elkötelezett a mozibemutatók irányába, szóval ezt a lépést csak most teszik meg az extrém helyzetre való tekintettel, és nagyon várják már a mozik visszatérését. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy más országokban mikortól és milyen formában lesz elérhető online megtekintésre a Bloodshot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.