Hirdetés

Napokon belül a Ragadozó madarak és az Úriemberek is elérhetővé válik online

|

A Warner Bros. is erre a lépésre szánta el magát.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Universal stúdió történelmi lépésként a moziba szánt filmjeit hamarosan elérhetővé teszi online is, most pedig egy másik nagy hollywoodi stúdió döntött úgy, hogy követi ezt a példát. A Warner Bros. ugyanis bejelentette, hogy két legfrissebb filmje, a Ragadozó madarak és az Úriemberek már a jövő hét folyamán elérhető lesz digitálisan.

Hirdetés

Guy Ritchie új gengszterfilmje még január 30-án, a Margot Robbie fémjelezte DC-kaland pedig február 6-án debütált a hazai mozikban. A két alkotás az eredeti tervek szerint valamikor április végén érkezett volna az online felületekre, azonban a koronavírus-járvány okozta jelenlegi helyzet miatt a stúdió arra a döntésre szánta el magát, hogy nem várnak addig, és az Egyesült Államokban a FandangoNow oldalán már elő is lehet rendelni őket.

Hogy pontosan melyik naptól kezdve lehet megnézni őket, még nem tudjuk biztosan, ahogy azt sem, hogy vajon a világ többi részén is elérhetővé válik-e a két film valamilyen felületen, vagy netán be kell érnünk az eredeti megjelenéssel. Mindenesetre egyre inkább úgy tűnik, hogy egy újabb trend van születőben a filmvilágban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.