Hirdetés

Visszatérhet még Palpatine a Star Warsba?

|

A gonosz Sith Nagyurat alakító Ian McDiarmidnek volt egy jó és egy rossz híre a rajongóknak.

Hirdetés

Aki azt hitte már, hogy a Skywalker korával véget ért Palpatine megalomán regnálása a Star Wars-történetekben, az gondolja újra. A Sith Nagyúr megformálója, Ian McDiarmid egy Metrónak adott interjú során fejtette ki, hogy jó esélyt lát arra, hogy karakterét viszontláthassuk még. De a probléma szerencsére nem akkora, mint ahogy azt a pár hete belengetett Skywalker kora utáni részek alapján sejtenénk.

Hirdetés

McDiarmid a következőket nyilatkozta: 

"Azt hiszem, el kell fogadnom, hogy köszönhetően a hálátlan unokámnak (Rey Skywalker), a megsemmisülésem végleges. Ugyanakkor Darth Vader visszatér az új Obi-Wan Kenobi tévésorozatba, úgyhogy akár az is lehetséges, hogy egy napon az ő mentora is felbukkan ismét az árnyékok között."

Tehát Palpatine halála immáron tényleg végleges, úgyhogy ha valaha is érkeznek folytatások az új trilógiához, akkor azok tiszta lappal kezdhetnek. Viszont ahogy McDiarmid is rávilágít, a Star Wars előszeretettel használja újra a régi karaktereket az új tévésorozataikban, ahol már semmilyen akadálya nem lehetne Palpatine cameójának vagy nagyobb szerepének. Már csak az a kérdés, hogy akar-e még a közönség több Palpatine-t, vagy inkább a jól ismert időszak kevésbé ismert hőseit, történeteit preferálnák-e inkább.

Ti hogy vagytok ezzel?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.