Hirdetés

Wachowskiék már dolgoznak a következő Mátrix filmen?

|

Lehet, hogy a John Wick 3 rendezője elszólta magát.

Hirdetés

Lassan már két éve annak, hogy felröppentek az első pletykák arról, miszerint a Warner folytatni szeretné a Wachowski-testvérek által megálmodott Mátrix trilógiát, amelyről a film írójaként tevékenykedő Zac Penn anno úgy nyilatkozott, hogy az biztosan nem rebootolná a kultstátusznak örvendő filmsorozatot. Természetesen a projekt felől azóta sem érkezett semmiféle hivatalos megerősítés, azonban egy nemrégiben napvilágott látott és azóta megcáfolt friss pletyka tanúsága szerint, a háttérben mégiscsak van némi mozgolódás az új Mátrix mozi körül.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy John Wick 3-at rendező Chad Stahelski egy a Yahoo Movies UK-nak adott interjújában kissé meggondolatlanul kerek-perec kijelentette, miszerint a következő Mátrix moziból a szériát megalkotó Wachowski nővérek is kiveszik majd a részüket. Egy ilyen nyilatkozat után nem is kellett sokat várni arra, hogy a korábban a Mátrix kaszkadőr-szakértőjeként tevékenykedő rendező kénytelen legyen megmagyarázni, hogy pontosan mire is alapozta az igencsak merész kijelentését. Nem sokkal később Stahelski egyik képviselője a Slashfilmnek eljuttatott közleményében tiszta vizet öntött a pohárba, melyben elmondta, hogy a direktor csak feltételes módban szerette volna megemlíteni Wachowskiékat, így nem is tudja megerősíteni, sem pedig megcáfolni, hogy a rendezőpárosnak valóban lesz-e bármilyen szerepe a következő Mátrix film elkészülésében.

Ti örülnétek neki, ha Wachowskiék valóban visszatérnének a Mátrixhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.