Hirdetés

Lehetséges, hogy Walter White visszatér a Breaking Bad filmben

|

Igencsak kérdéses fotót osztottak meg a Breaking Bad sztárjai, ami reményteli találgatásokra adhat okot.

Hirdetés

A cikk spoilermentes!

A minap egy felettébb különös, de egyben rengeteg kérdést felvető fénykép került fel az internetre a Breaking Bad film kapcsán, amit maga Bryan Cranston és Aaron Paul, azaz a zseniális sorozat két ikonikus főszereplője is megosztott a hivatalos Twitter oldalukon.

Hirdetés

Ezen a képen két szamár látható egymás mellett feltehetően egy sivatagos helyszínen. Mind Cranstonnál, mind pedig Paulnál egy egyszavas képfelirat is olvasható:

"Hamarosan"

Azt már eddig is tudtuk, hogy a készülő Breaking Bad filmnek - amit tavaly novemberben kezdtek el forgatni a szokásos amerikai városban, Albuqerque-ben és idén februárban végeztek az utolsó "felvétel" kiáltásával - Jesse Pinkman (Paul) lesz a főszereplője, és a sorozat utolsó epizódja után fog játszódni. Elvileg nagyvonalakban arról fog szólni a történet, hogy Jesse elmenekül a városból és a régi szabadságát szeretné visszaszerezni. Pontosan emiatt (és persze a sorozat vége miatt is, amit ha még nem láttál, szégyelld el magad) annyira kérdéses, hogy Bryan Cranston miért osztotta meg a képet, illetve miért két szamár látható rajta. (Ha a sorozat végéről szeretnétek látni egy végtelenül meggyőző és egyben elgondolkodtató teóriát Walter White sorsáról kapcsolatban, akkor ezt nagyon melegen ajánljuk nektek.)

A film, ami még mindig a rejtélyes Greenbrier címen fut, a Netflixen lesz majd látható (tehát nem az AMC-n, ahol maga az ötévados széria kezdődött), arról egyelőre semmi hír, hogy mozikba is be fogják-e mutatni. A filmet az a Vince Gillian írja és rendezi, aki a sorozat eredeti készítője is egyben, aki mindamellett a Better Call Saul spin-offért is felelős. Premierdátumról még nem tudunk semmit.

Ti mit gondoltok a megosztott képek kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.