Hirdetés

Újabb szereplők csatlakoztak a WandaVision sorozathoz

|

Két korábbi MCU mellékszereplő is tiszteletét teszi a nem mindennapinak ígérkező sitcomban.

Hirdetés

Még a San Diegó-i Comic-Conon leplezték le a Disney+-ra érkező WandaVision-t, ahol Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya és Paul Bettany Víziója egy feltehetőleg előbbi által megalkotott alternatív világban igyekszik majd a képességeiknek hála a tőlük lehető legtávolabb álló hétköznapi életet élni. 

Hirdetés

A Comic-Con óta nem igazán kaptunk újabb részleteket a jövőre debutáló szériáról, azonban a jelenleg is folyó D23 Expón kiderült, hogy két korábbi Marvel filmekben már látott mellékszereplő is beköszön a Matt Shakman (Fargo) által dirigált, hat részesre tervezett sorozatban. Az egyik a Thor filmekből ismerős Kat Dannings kissé dilinyós Darcy Lewisa, akihez a Hangya és a Darázsban bemutatkozott Randall Park szintén nem éppen százas FBI ügynöke, Jimmy Woo fog csatlakozni. Rajtuk kívül még két újonccal bővült a szereplőgárda, előbbi pedig szintén egy már látott figurát fog életre kelteni, pontosabban annak idősebb inkarnációját. Teyonah Parris a Marvel Kapitányban látható Monica Rambeau immár felnőtt verziójaként, míg Kathryn Hahn Wandáék állandóan hangoskodó szomszédjaként lesz jelen.  

A WandaVision a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban érkezik a Disney Plus-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.