Hirdetés

Durva új képességre tehet szert Skarlát Boszorkány a saját sorozatában

|

Drasztikusan átrendezheti az erőviszonyokat, ha Wanda valóban birtokolni fogja ezt a képregényekből ismert képességet.

Hirdetés

Az utóbbi két Bosszúállók film végérvényesen bizonyította, hogy nincs okunk félteni Skarlát Boszorkányt (Elizabeth Olsen) hiszen olyan hatalommal rendelkezik, amivel még Thanos ellen is képes volt versenybe szállni. Egy új pletyka szerint azonban még tovább nőhet a karakter ereje. A Disney+-ra érkező WandaVision sorozatban Skarlát Boszorkány megszerezheti a képregényekből ismert egyik legfontosabb képességét, a valóság manipulálását.

Hirdetés

A pletyka a Murphy's Law Podcasttől származik, ahol úgy értesültek, hogy a sorozat előrehaladtával egyre nagyobbra nő majd Wanda ereje, aki végül képes lesz a valóságon is változtatni. A képregényekben a House of M nevet viselő eseményhez van köze ennek a képességnek. Miután Wanda elveszítette a gyermekeit megváltoztatta a valóságot, ám ezzel együtt olyan pillangóhatást ért el, ami szerteágazott az egész Marvel Univerzumban.

A tényleges sorozat cselekményéről egyelőre keveset tudunk. Elizabeth Olsen egy interjúban annyit elhintett, hogy '50-es évekbeli környezetre számíthatunk, ami amennyire furcsának hangzott elsőre, most talán nyert némi értelmet. Mivel Vízió (Paul Bettany) még a csettintés előtt halt meg így ő nem lehetett azok között, akiket a Bosszúállók visszahoztak a Végjátékban. Adott tehát a kérdés, hogy mégis hogyan térhet vissza a karakter a sorozatban? Az MFU-tól immáron nem idegen az időutazás fogalma, ám tekintve a lefektetett szabályokat talán mégsem ez lenne a legjobb módja a karakter felélesztésének. Helyette jobb megoldásnak tűnik, ha Wanda a valóság manipulálásával hozná őt vissza az élők sorába és ha már úgyis annyira belejött a dologba, akkor elugorhatnak az '50-es évekbe, ahol békésen kevergethetik a gulyásukat.

Akárhogy is lesz, mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki ebből a koncepcióból a készítők. A WandaVision idén ősztől forog és habár hivatalos premierdátum még nincs, arra tippelnénk, hogy még jövőre megérkezik a Disney+-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.