Hirdetés

A Warner Bros. nem erőlteti tovább a DC nagy filmes univerzumát

|

A Wonder Woman és az Aquaman elképesztő sikere után a Warner inkább az egyéni hősök filmjeire helyezi a hangsúlyt a jövőben.

Hirdetés

Az Aquaman brutális siker lett a kasszáknál, ez mostanra már tagadhatatlan, konkrétan a legjövedelmezőbb DC film lett (inflációt nem számolva). Ez és a Wonder Woman elsöprő korábbi sikere pedig elgondolkodtatta a fontos embereket a Warnernél.

Hirdetés

Korábban is voltak már megjegyzések producerektől és más vezetőktől, hogy talán a nagy közös univerzumot elengedik a jövőben és meghagyják a Marvelnek, most pedig a The Hollywood Reporter ült le beszélgetni Toby Emmerich-kel, a Warner igazgatójával, aki kifejtette, hogy képzelik el a DC filmek jövőjét:

Hosszú és nehéz idő után fordulóponthoz érkeztünk. Mostantól a DC szabályai szerint játszunk, ami teljesen ellentétes a Marvel elképzeléseivel. Sokkal kevésbé fogunk a közös univerzumra koncentrálni. Minden film egy sajátos jelenség, jellegzetes kreatív elemekkel. Ha csak egy valamit kell mondani róluk, akkor az legyen az, hogy minden a rendezőn múlik.

Szerintetek mennyire jó döntés ez a Warner részéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.