Hirdetés

Az Aquaman lett a legtöbb bevételt hozó DCEU film

|

A halember vizes kalandjai még a Batman Superman ellent is lenyomta pénzügyileg.

Hirdetés

Az utóbbi heteket elnézve, az emberek imádják az Aquamant. Nem elég az, hogy végre a DC is elindulni látszik egy olyan úton, amire a Marvel már évekkel ezelőtt rálépett, de bevételileg is hatalmas sikernek örvend a film. Annyira nagy sikernek, hogy a mostani adatok szerint a hablegény hozta a legtöbbet a konyhára a teljes DC szuperhősös univerzumban megjelentek közül. Ez ugye azt is jelenti, hogy az eddigi csúcstartót, a Batman Superman ellent is lenyomta. A fejesek pedig már elkezdtek azzal viccelődni, hogy a Jason Momoa által alakított Arthur Curry valóban király lett - a DC filmek között is.

Hirdetés

A december elején megjelent Aquaman eddig közel 887 milliót termelt, ezzel 14 millióval több bevételt hozva, mint a Martha-tesók 2015-ös bolondozása. És a legmeglepőbb az egészben az, hogy egyáltalán nem háboroghatunk emiatt: a James Wan rendezte film valóban szórakoztató és kiemelkedő lett, nemcsak a többi DC szuperhősös "csoda" között. Igaz, pontszámilag nem tudta a Gal Gadot neve által fémjelzett Wonder Womant lenyomni, lenben pénzügyileg igen.

Arról, hogy mikor fog jönni a folytatás (mert egy ekkora siker után biztos, hogy már a második filmen törik a fejüket a készítők), sajnos még nem tudunk semmit, de nem lennénk túlzottan meglepve, ha a napokban jelentenék be valamikor. Momoa és a Wan szerint rengeteg ötletük van még, amikkel életben tudják tartani ezt a karaktert, és ha ezeknek az ötletek már csak a fele annyira jól sikerül, mint a mostani film, egy rossz szavunk se lehet. És azt még meg se említettük, hogy akár egy Black Manta film is elkészülhet.

Nektek tetszett az Aquaman?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.