Hirdetés

Megvilágosodott a Warner Bros. - a jó filmek jobban teljesítenek

|

Nem kell tovább aggódnunk a DC Univerzumért, ugyanis a stúdió végre rájött, hogy mit akarnak látni a nézők.

Hirdetés

Nem titok, hogy a DC Univerzum filmjei sem kritikailag, sem pedig bevétel szempontjából nem voltak képesek az elvárásoknak megfelelően teljesíteni. Nyilvánvalóvá vált, hogy szükség lesz valamiféle változtatásra és ez a folyamat meg is indult a DC és a Warner Bros. berkein belül. A stúdió januárban kinevezett új elnöke, Toby Emmerich legújabb szuperhősfilmjükről, az Aquamanről beszélt, ami véleménye szerint leszámol a múlt hibáival.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában persze mindezt burkoltan közölte az elnök. Állítása szerint James Wan filmje azért lesz olyan amilyen (értsd: könnyedebb hangvételű), mert a rendezőtől és Jason Momoától ez a stílus adta magát. Szerinte szó sincs arról, hogy a korábban látott és rendre bukáshoz vezető sötét tónustól próbálnának megszabadulni.

Az elmúlt években rengeteg szuperhősfilmet produkáltak a különböző stúdiók. Bőven van mit kielemezni és megnézi, hogy melyek azok a filmek, amelyek működnek és, hogy azok miért működnek. Emmerichék pontosan ezt csinálták és megtalálták a titok nyitját:

"Azt gondolom, hogy a jó filmek jobban teljesítenek. Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a filmiparban a legjobb stratégia a minőség. A Rotten Tomatoes és a közösségi média világában bebizonyosodott - kiváltképp a szuperhős műfajban -, hogy a jobb filmek egyszerűen jobban teljesítenek. Ezt nem lehet megcáfolni."

Nem bizony Toby. Szépen szólottál. Vegyészek módjára kísérleteztetek a tökéletes formulán és végre sikerült rálelni. Alufóliás fogazatú Jokerekkel, "Martha!" kiáltásokkal és tovább mutálódott Tini Nindzsa Teknőc-szerű gonoszokkal kikövezett macskakövön vezetett utatok, de végre rátaláltatok a Szent Grálra és kiittatok belőle minden tudást. Ne felejtsétek el, amit tanultatok, és garantálom, hogy az Aquaman annyit fog érni, mint Atlantisz összes kincse.

A DCEU felemelkedéséről ti is meggyőződhettek 2018. december 20-án, amikor az Aquaman a mozikba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.