Hirdetés

Westworld - félig kész robot a hangulatos poszteren

|

Az HBO új nagy dobása kapott egy kivételesen kreatív posztert.

Hirdetés

Az HBO egy új nagy dobásra készül,, hiszen a Trónk harcának két évad múlva vége lesz. Először a Vinyl felelőssége lett volna betölteni az űrt, de az ugye mégsem lett akkora siker, mint várták. Következő próbálkozásnak azonban itt van mindjárt a Westworld, ami már alapból nézőbarátibb, hiszen egy sci-firől van szó és az első előzetes után már azonnal meg is őrültek érte az emberek, a vadonatújról már nem is beszélve.

Hirdetés

A történetről már írtunk és azóta a készítők, Jonathan Nolan és Lisa Joy, megosztották velünk, hogy egyenlő arányban szeretnék majd bemutatni mind az emberek, mind a robotokat. Mindkét oldalon lesznek rosszak és jók, de amikor a robotok rájönnek, hogy mi célből készültek, egyre több probléma fog felmerülni a kalandpark működtetése közben.

A végére pedig a legfontosabb, ez a nem éppen elhanyagolható poszter:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.