Hirdetés

Ezekből a filmekből fog meríteni a Marvel stúdió animációs sorozata, a What If...?

|

Fény derült annak a sorozatnak az irányvonalára, ami a Marvel filmek eseményeinek alternatív lehetőségeivel fog eljátszadozni.

Hirdetés

A nagy Comic-Conos bejelentés után Kevin Feige további részleteket árult el a What if...? képregényfolyamot adaptáló szériáról. Kiderült, hogy az első évad szigorúan a Marvel Filmes Univerzum első három fázisára, vagyis gyűjtőnevén az Infinity Sagára fog fókuszálni.

Hirdetés

Feige a következőket mondta: 

"Az első évadban egyelőre arra a jól ismert 23 filmre koncentrálunk, ami az Infinity Saga része. Ezeken a történeteken csavarunk egyet és figyeljük meg, hogy miként változnak meg a dolgok."

Noha a sorozat érkezését megelőzően lesz már néhány bemutatott alkotása a negyedik fázisnak is, mégis jó ötletnek tűnik a Marvel részéről az, hogy először azokat a sztorikat fordítsák a fejük tetejére, amiket már amúgy is rongyosra néztek a rajongók. A rendhagyó animációs sorozatban számos színész és színésznő visszatér az eredeti filmekből, hogy hangjukat adják a karaktereknek, miközben a The Watcher nevet viselő kozmikus entitás alternatív síkokba kalauzol el bennünket.

Reméljük, hogy képregényekhez híven a sorozat is olyan elképesztő és sokszor furcsa kérdést tesz majd fel az epizódjaiban, mint például: Mi lett volna, ha Amerika Kapitány nem fagy jégbe?; Mi lett volna, ha Pókember nem csap fel bűnüldözőnek?; vagy éppen Mi lett volna, ha Thanos csatlakozik a Bosszúállókhoz? Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz majd a 2021. nyarán debütáló széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.