Hirdetés

Will Smith a rasszizmus egyik leghíresebb ikonját keltheti életre

|

A hét mesterlövész és a Kiképzés rendezője fogja dirigálni a 19. századi projektet.

Hirdetés

Antoine Fuqua, a Kiképzés, az Orvlövész, A hét mesterlövész remake vagy éppen a Denzel Washingtonnal készült A védelmező-filmek rendezője ezúttal hatalmas fába vághatja a fejszéjét. Korunk egyik leghíresebb színészével, Will Smith-szel karöltve fogják elkészíteni az Emancipation munkacímre keresztelt filmet, amiben Smith egy Peter (vagy más források alapján Gordon) nevű menekült rabszolgát fog alakítani a 19. században. Őt leginkább a rasszizmussal kapcsolatos egyik legelső és egyben legnépszerűbb fénykép alapján ismerhetjük, amelyen a teljesen szétkorbácsolt hátát mutatta meg.

Hirdetés

Ha hihetünk a Variety értesüléseinek, akkor a forgatókönyvet William N. (vagy csak röviden Bill) Collage fogja írni. Az ő nevét eddig nem éppen a legjobban sikerült alkotásokból ismerhetjük, hiszen többek között az Assasssin's Creed, az Exodus: Istenek és királyok, A szállító: Örökség vagy éppen A beavatott-sorozat: A hűséges forgatókönyvét jegyezte eddig. Habár Fuqua nagyon ügyes iparos, egy ennyire komoly és nem éppen elbagatellizálható téma lehet, túl nagy falat lesz neki, de természetesen ez is elválik majd.

Ti mit gondoltok, ilyen készítőkkel valami komoly is kisülhet mindebből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.