Hirdetés

Will Smith visszatérne Deadshotként a Suicide Squadba

|

A színész szerint azáltal, hogy Idris Elba egy másik karaktert formált meg a The Suicide Squadban, neki is nyitva maradt az ajtó a visszatérésre.

Hirdetés

Will Smithről hírlik, hogy általában kerüli a folytatásokat, éppen ezért is olyan szenzáció, ha mégis ismételten belebújik egy-egy szerepbe. Idáig ezzel csak a Bad Boys és a Men in Black franchise-ok dicsekedhettek el, hogy Smith többször is visszatért hozzájuk, és bár a jövőben több folytatáshoz is elkötelezte már magát Smith, a DC és a Warner rajongói sokáig találgattak, hogy vajon a legelső Suicide Squad Deadshotjaként viszont láthatjuk-e még valaha.

Hirdetés

Smith egy napokban megejtett interjú során erősítette meg, hogy a részéről hajlana ismét a bérgyilkos bőrébe bújni.

"Igen, akkoriban éppen egy másik filmen dolgoztam, ők pedig már kezdték volna a forgatást (a The Suicide Squadnál). Szóval csupán rosszul alakult az időzítés. Ugyanakkor a folytatásból kihagyták Deadshotot, nem? Idris egy másik karaktert játszik vagy Deadshotot? (Erre a kérdésre az újságíró megerősítette az első opciót) Rendben, szuper, akkor vissza is térhetek."

Bár sokáig ment a találgatás, hogy vajon Idris Elbát Will Smith pótlékaként castolták-e Deadshot szerepére, az első marketinganyagok azonban gyorsan eloszlatták a rajongók eme félelmét. Más kérdés, hogy a Warner Bros. azóta sem nyílt meg Deadshot jövőjével kapcsolatban. Mint azonban Smith nyilatkozata is mutatja, a színész, hogyha az igen sűrű menetrendje engedni fogja, szívesen visszatérne egy folytatásra - talán pont Elba Bloodsportjával apríthatnák a népet James Gunn őrült víziójának manifesztációjaként. Mi megnéznénk - és Ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.