Hirdetés

Winston Duke jelentős gázsiemelést kapott a Fekete Párduc 2-re

|

A színész szerepe jelentős mértékben megnőtt, amivel egy hasonló arányú fizetésemelés is járt.

Hirdetés

A Fekete Párduc 2 sokáig egy bizonyos út mentén születhetett volna meg, amit sok rajongó valószínűleg hasonlóképpen képzelhetett el. Ez az út Chadwick Boseman halálával azonban örökre lezárult. A színész távozása egyben azt is jelentette, hogy a Fekete Párduc folytatása teljesen új vizekre fog evezni, és új szereplőket fog központibb figurákként feltüntetni.

Hirdetés

Winston Duke, aki eddig M'Bakut alakította, a The Hollywood Reporter értesülései szerint egy jelentős arányú fizetésemelést harcolt ki, miután karaktere jóval nagyobb szerepet kap a folytatásban. Hogy ez pontosan mit jelent, természetesen nem tudni. Idáig az új Fekete Párduc szerepére Letitia Wright Shuriját képzelték sokan, de M'Baku nagyobb játékideje keresztülhúzhatja a számításokat.

A Fekete Párduc 2 az elmúlt időszakban a folyamatos csúszásai miatt került be a hírekbe. Előbb a járványhelyzethez alkalmazkodtak, majd Wright kisasszony sérülése hátráltatta a projekt előremenetelét. Január közepén indult újra a forgatás, ám néhány nap után újabb kényszerpihenőre vonult a stáb, miután több stábtagnak, köztük Lupita Nyong'ónak is pozitív lett a COVID-tesztje. Egyelőre nem tudni, hogy mikor folytatódhatnak a munkálatok, ám nagyobb csúszás már nem igazán fér bele, hiszen csupán szűk 10 hónapnyira van a 2022. november 11-i amerikai premier.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.