Hirdetés

Wonder Woman folytatás - meglepőek az első fotók

|

Az első képet Patty Jenkins posztolta, megdöbbentő módon nem a címszereplő látható rajta, a másodikat pedig Gal Gadot osztotta meg.

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt hivatalossá vált, hogy a film a nyolcvanas években fog játszódni amelyet a fenti borítókép erősített meg.

Hirdetés

Ma azonban további pletykák nyertek igazolást Patty Jenkins rendező twitteren megosztott első fotójával. 

Igen, jól láttok: Chris Pine visszatér a folytatásban! Hogy Steve Trevorként, esetleg valamely leszármazottjaként vagy a képzelet játékaként  - elméletek jöhetnek a kommentekben -, nem tudni, erre valószínűleg minimum az első előzetesig kell várnunk, hacsak nem egészen a premierig (2019. ősz). 

A tweetből még az is valószínűsíthető, hogy a film hivatalos címe Wonder Woman 1984, ha pedig nem lett volna elég mellbevágóan nyolcvanas évek a fenti fénykép, Gal Gadot ezt megfejelte az alábbi színes-szagos képen Jockey Ewinggal - már attól öregnek érzem magamat, hogy leírtam a nevet, fiatalabbak kérdezzék meg a szüleiket a Dallas című sorozatról.

A visszatérő Gal Gadot és Chris Pine mellett újoncként szerepel még a filmben Pedro Pascal (Trónok harca, Narcos) és a főgonosz Cheetah-t alakító Kristen Wiig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.