Hirdetés

Szellemes csaj lesz Wonder Woman ellenfele a folytatásban

|

Vagy inkább egy igazi vadmacska.

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy 2019 egyik leginkább várt filmje a Wonder Woman 2 lesz. Már régóta megy a találgatás arról, hogy pontosan ki is lesz a főhősnő ellenfele és ki is fogja játszani. A legnagyobb bizonyosság előbbit illetően Cheetah volt eddig is, most azonban maga a rendezőnő, Patty Jenkins erősítette meg nem csak a pletykákat, hanem az őt alakító színésznő kilétét is, aki legfeljebb az elmúlt napok híreinek fényében nem okozhat meglepetést, máskülönben sokan garantáltan felhúzzák most a szemöldöküket.

Hirdetés

A szerencsés nyertes nem más ugyanis, mint Kristen Wiig, akit elsősorban a Saturday Night Live-című showműsorból, valamint az olyan vígjátékokból ismerhetünk, mint a Koszorúslányok, vagy a 2016-os Szellemirtók, azonban a komolyabb műfaj sem ismeretlen számára, hiszen a 2010-es Ryan Gosling drámában, a Véres Románcban és a nálunk forgatott A mentőexpedícióban is felbukkant. A napokban már több forrás is Wiiget pusmogta, amelynek kapcsán egy rajongó el is készített egy fan artot (lás d valamivel lejjebb), amelyen a színésznő látható a félig párduc nemezisként. 

Patty Jenkins pedig twitteren osztotta meg a nagyérdeművel a hírt, nem kis jelét adva izgatottságának.

Rendkívül izgatott vagyok, hogy megoszthatok egy ennyire elképesztő hírt. Igen, igaz a hír! Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy a Wonder Woman családjában üdvözülhetjük az elképesztően tehetséges Kristen Wiiget. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak az egyik kedvencemmel. És ANNYIRA izgatott vagyok attól, amit elterveztünk.

Nyilván a kérdés az az lesz (Wiig személyén túl), hogy Cheetah karakterét miképp fogják ábrázolni, hogy ne hasson parodisztikusan a "macskanő", de ha kiindulási alapnak ott lenne Az Éhezők Vidala: A kiválasztott - Befejező részben is felbukkanó Tigris. Remélhetőleg Jenkins, valamint a forgatókönyvet író Geoff Johns és Dave Callaham (Godzilla,  A Feláldozhatók) kellőképpen megoldja majd a feladatot. Annyi egyelőre bizonyosnak tűnik, hogy Zach és Deborah Snyder neve proucerként ott fog villogni a stáblistán, noha a DC filmjeihez éremben már nem sok közük van és az is biztos, hogy a Brett Ratner féle RatPac logójával sem fogunk találkozni a film elején, mivel a szexuális zaklatási ügyekbe a rendező-producer is belekeveredett, akivel a Warner azonnal megszüntetett minden kapcsolatot, mindemellett pedig a Wonder Woman 2 lesz az első film,amelynél új szabályok lépnek életbe az amerikai filmiparban a zaklatások és visszaélések visszaszorítása érdekében.

Egyelőre arról se lehet tudni, hogy pontosan mikor fog játszódni a folytatás. Egyesek a hidegháborút emlegetik, a 60-as éveket, de az is lehet, hogy a jelenben fog játszódni, hiszen az első rész után Diana okkal fordított hátat az emberiségnek. Kíváncsian várjuk mi is a fejleményeket. A Wonder Woman 2019 november 1-jén kerül majd a mozikba és idén nyáron már forog is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.