Hirdetés

Hans Zimmer szerzi a Wonder Woman 1984 zenéjét

|

Most nagyon örülhetnek a klasszikussá vált főtéma szerelmesei.

Hirdetés

Egy jelentés szerint az Oscar-díj nyertes zeneszerező a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után hivatalosan is visszatér a DC filmek világába a Wonder Woman jövőre kitűzött folytatásával. Junkie XL oldalán ő alkotta meg a karakter hamar ikonikussá vált főtémáját, amely a Doomsday-jel való összecsapás után a Gal Gadot által megformált karakter tavalyi önálló filmjében is felcsendült.

Hirdetés

Bizony, az első rész dallamait szerző Rupert Gregson-Williamst váltva Hans Zimmer gondoskodhat a Wonder Woman 1984 címre hallgató folytatás zenei aláfestéséért, ami különösen örömteli és egyben meglepő hír azt követően, hogy Az acélember és a Batman Superman ellen után bejelentette, végzett a szuperhősökkel.

Ez az ígéret egyébként már korábban meghiúsulni látszott, ugyanis állítólag a jövő februárban érkező Simon Kinberg rendezte X-Men: Sötét Főnixhez is ő komponált zenét. A zsáneren belül olyan korábbi produkciókban hallhattuk a témáit, mint Nolan A sötét lovag-trilógiája vagy A csodálatos Pókember második része.

A Wonder Woman 1984 rendezői székét ismételten Patty Jenkins foglalta el, a főszerepben visszatérő Gadot mellett pedig olyan színészek erősítik a stábot, mint Chris Pine, Kristen Wiig, valamint Pedro Pascal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.