Hirdetés

Hivatalos: Patty Jenkins rendezi a Wonder Woman 2-t

|

Ezzel pedig a legjobban kereső női rendező lett.

Hirdetés

A rendezőnő eredetileg csak egy filmre írt alá, így viszont valószínűleg keményen megszorongatta a Warnert a második filmért cserébe. Gyakorlatilag a premierrel egy időben már lelkesen és pozitívan nyilatkozott a folytatásról, amin Geoff Johns-szal már aktívan dolgoznak is, de a szerződés aláírására mostanáig nem került sor. De végre mindenki megnyugodhat, Wonder Woman marad a hozzáértő kezekben.

Hirdetés

Jenkins mondhatni történelmet írt az első tisztességes női szuperhős eredetfilmmel, amely a DCEU legtöbb bevételt hozó darabja lett, világszerte 816 millió dollár felett jár az összbevétel. A Warner annyira felbuzdult a sikeren, hogy erős Oscar-kampánnyal is készül, aminek ha más nem, a marketing értéke igen magas lehet. Ugyanakkor kockázatos lépés is, mert amennyiben az Igazság Ligája elhasalna kritikailag, ronthatja a Wonder Woman renoméját is. 

A legnagyszerűbb dolog a film elkészítésével kapcsolatban, hogy valóban azt a Wonder Womant építed fel, és a film végén válik azzá, akit mindannyian szeretünk. A legizgalmasabb dolog a folytatással kapcsolatban, hogy látjuk, ahogy feloldódik a világban, megéli a klasszikus történeteket. Itt van Wonder Woman és mire képes? Teljesen más jellegű filmnek kell lennie, de egy hatalma teljében lévő, kinyílt Wonder Womannel az élén.

- mondta el a folytatásról Jenkins a gondolatait előző hónapban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.