Hirdetés

Wonder Woman 2 - hivatalos dátumot kapott

|

Az nem volt kétséges, hogy az első rész sikere után folytatást kap, de most már azt is tudjuk, mennyit kell még aludnunk addig.

Hirdetés

Az idei nyári blockbusterek versenyét a Wonder Woman úgy tűnik végleg megnyerte a bevételek szempontjából, miután a héten lekőrözte a Galaxis őrzői 2-t is. (Igen, tudjuk, hogy tavasszal jött ki, de a szezonba beleszámít.) Sőt, 780 millió dolláros összbevételével a Warner harmadik legtöbb hazai bevételt hozó filmje lett. De az már az első napok reakcióiból világossá vált, hogy a stúdió - vagy inkább Patty Jenkins rendező - ráérzett végre, hogy mit akar a nép, ez pedig maga után vonja a folytatást is. 

Hirdetés

A Warner kedden jelentette be, hogy a második rész 2019. december 13-án érkezik. A közlemény nem tartalmazta a rendező nevét, tehát úgy tűnik még mindig folynak Patty Jenkins-szel a tárgyalások, hiszen a visszatérésre való hajlandóságát már számtalanszor kinyilatkoztatta. Geoff Johns egy bő hónapja azt mondta, hogy már a folytatás treatmentjét írják a kolléganővel, akivel nagyon jó ötletük van. 

Hogy ez a remek ötlet mi lenne, azt egyelőre csak nem hivatalos forrásokból tudjuk, de úgy néz ki, hogy a hidegháború végét lőtték be a film színterének, és Diana ravaszabb, kémkedős oldalát mutatná meg, valamint Chris Pine-t is visszahoznák a vászonra Steve Trevor szerepében. 

(És mielőtt megkérdezitek, a cikk írásának időpontjában 870-et kell még aludni - napi egy alvással számolva - a film amerikai megjelenéséig, ami jó eséllyel a magyar premierig csak 869 éjszakát jelent.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.