Hirdetés

Wonder Woman - egyelőre nincs tervben a folytatás

|

A napokban megrendezett WonderCon alatt merült fel a kérdés, valamint a Warner új képeket adott ki.

Hirdetés

Természetesen folytatásról beszélni egy még meg sem érkezett film esetében mindig eleve esetleges, hiszen nem tudni még, milyen fogadtatásban lesz része. Fokozottan igaz ez a DCEU esetén, hiszen finoman szólva is megosztó fogadtatású filmekkel jelentkeztek eddig. A Wonder Woman esetében sokan optimistábbak azonban, hiszen a karakter a Batman v Superman egyik fénypontja volt és az exkluzív betekintések szerint is egy az eddigiektől merőben eltérő tónusú film látszik körvonalazódni. 

Hirdetés

A WonderCon Warner paneljén a DC Films elnöke néhány új fotó bemutatása mellett - lásd lejjebb - elárulta, hogy nincs tervben a folytatás. Később megkérdezték Geoff Johns forgatókönyvírót is, hogy de azért elképzelhető-e, mire ő csak annyit válaszolt, hogy "Ezt nem erősíthetem meg." 

Bizonyára nincsen teljesen kizárva a lehetőség egy mindent elsöprő siker esetén, de egyelőre azt sem tudni, hogy Gal Gadot vajon hány filmre írt alá Diana szerepére. A két hónap múlva érkező film pedig a rendező, Patty Jenkins elmondása alapján egy klasszikus eredettörténet lesz, amely több mint valószínű, hogy önálló filmként is megállja majd a helyét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.