Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Wonder Woman premier előtti vetítésére! (LEZÁRVA)

|

Június 1-től a mozikba kerül Wonder Woman önálló filmje, amelyből kiderül, honnan származik az Igazság Ligájának harci amazonja és hogyan válik hőssé. Ha szeretnél páros belépőt a premier előtti vetítésére, akkor kövess minket, játssz velünk!

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában bizonyító és a novemberben érkező Az Igazság Ligája film szerves részét képező Wonder Woman eredetfilmjére bizonyára már ti is nagyon kíváncsiak vagytok és ha így van, akkor ez a felhívás pont nektek szól.

A Puliwood és az Intercom közös játékában premier előtt nézhetitek meg Patty Jenkins (A rém) izgalmasnak ígérkező képregényfilmjét, ugyanis páros belépőket sorsolunk ki azok között, akik május 28, azaz vasárnap éjfélig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (segít a trailer):

- Hogy hívják az amazonok szigetét?

A megfejtéseket a nyeremenyjatek@puliwood.hu-ra várjuk "Wonder Woman" jeligével. A 3D-s premier előtti vetítés 2017. május 30-án este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.