Hirdetés

Wonder Woman - hiányozni fog a filmből Zimmer ütős zenei motívuma

|

Megszokhattuk már, hogy az előzetesekben olyan dolgokat is látunk, amik aztán az elkészült filmből kimaradnak. Ebben az esetben a fülünknek kell csalódnia - azért reméljük nem nagyon.

Hirdetés

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában bemutatkozó Csodanő mindent elsöprő háttérzenét kapott, amely pillanatot határozottan pozitívan éltek meg még a filmmel elégedetlenkedők is. Wonder Woman eredetfilmjének előzetesei pedig egyelőre igen meggyőzően festenek, ami részben annak is köszönhető, hogy a Warner marketingesei gondosan emlékeztettek a logó alá berobbanó Is She With Youval, hogy mennyire üdítő volt az első találkozásunk Gal Gadot amazonjával a csatatéren. A szolófilm zenéjéért azonban már nem Hans Zimmer és Junkie XL (valamint népes zeneszerző teamjük) felel, hanem Rupert Gregson-Williams (A fegyvertelen katona). A valódi okra azonban Patty Jenkins rendezőnő adott magyarázatot.

Hirdetés

A film kifejezetten Diana fiatalkorára, felnőtté válására koncentrál és a rendező szerint a karakter egész egyszerűen még nem tart ott, hogy kiérdemelje ezt az odaverős zenét. Patty Jenkins ezekkel a szavakkal fogalmazott:

A történet egy kissé bonyolultabb, mert ez a dal egy nagyon érett, felnőtt karakterhez tartozik. Szeretem a számot, de másként kellett megközelítenünk a dolgot. A történet arról szól, hogy kivé növi ki magát Diana; egy tíz éves nem rúghatja be a kaput egy ilyen dallal.

Érdekes kérdés, hogy vajon Rupert Gregson-Williams fog-e azért bizonyos elemeket felhasználni, amelyekben tetten érhető már esetleg a "mai" Wonder Woman, vagy ezt a vonulatot teljes mértékben meghagyják az univerzum modern világban játszódó cselekményének. Nem lennék meglepve, ha ez az utóbbi helyzet állna fenn, Jenkins eddigi megnyilatkozásaiból úgy vettem ki, szeretné a filmjét a lehető leginkább függetleníteni a fősodortól és meghagyni különálló, definitív darabnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.