Hirdetés

Woody Harrelson benne lenne a Zombieland 3-ban

|

A színész szívesen bújna ismét Tallahassee bőrébe.

Hirdetés

Woody Harrelson újabban a közelgő Venom folytatás, a Venom 2: Vérontó promózásával van elfoglalva, de úton-útfélen azért rákérdeznek nála egyéb projektekre is. A színészt az egyik ilyen véletlenszerű kérdés során az elmúlt 12 év egyik meghatározó szerepével kapcsolatban faggatták: mégis mi lesz a Zombielandből ismert Tallahassee sorsa.

Hirdetés

Harrelson nem sokat habozott, és a következőt nyilatkozta egy potenciális harmadik részről:

"A kreatív stáb részéről nem hallottam semmi konkrétumot, viszont a saját részemről elvállalnám a harmadik részt, mert annyira imádom ezeket az embereket. Az egész csapat egyszerűen, hogy is mondjam… egy csodálatos, szórakoztató és hihetetlenül vicces emberek csoportja. Szóval csak annyit mondanék, hogy nyitott vagyok rá."

A legelső Zombieland még a zombifilmek reneszánszának alkonyán, 2009-ben jelent meg, majd a második részre kereken 10 évet kellett várni, hogy egy addigra már megfásult műfajba csempésszen újfent életet. Ahogy azonban Harrelson is említi, hivatalosan nincs információ arról, hogy újabb tartalmat fejlesztenének a Zombieland franchise-hoz. Ha azonban egyszer mégis megkapnánk a harmadik részt, remélhetőleg már nem kell legalább 10 évet várni rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.