Hirdetés

Most már hivatalosan is Woody Harrelson Han Solo mentora

|

A színész maga igazolta a pár hete szárnyra kelt híresztelést, miszerint a szőröstalpú holdkóros csempész mentora lesz.

Hirdetés

Alig pár hete indult útjára a híresztelés, miszerint Woody Harrelson a legfőbb jelölt az önálló Han Solo film egyik főbb szerepére. A galaxis legvagányabb csempészének fiatalkorát feldolgozó filmben Harrelson egy állítólagos Garris Shrike karakterével hozták kapcsolatba, aki Solo számára egyfajta mentorként szolgált. Harrelson a meglehetősen erős lábon álló pletykákat, Laura Dernnel közös legújabb filmje, a Wilson kapcsán készült interjú során igazolta.

Hirdetés

A Variety munkatársai egészen nyíltan tették fel a kérdést számára, miszerint ő alakítja-e majd Han Solo mentorát. Meglepetésükre az általában megszokott ködösítés helyett egy nagyon is egyértelmű választ adott: "Igen, én fogom." Ezek szerint a Star Wars univerzum mostantól nem lesz vagány, texasi akcentus híján. Az ifjú Han Solo szerepében Alden Ehrenreich tetszeleg majd, míg legjobb barátja, Lando Calrissian szerepében az Atlantával nagyot robbantó Donald Glover (Mentőexpedíció) tűnik fel, továbbá A sárkányok anyját alakító Emilia Clarke is feltűnik majd. A Star Wars univerzumát tovább bővítő, egyelőre még cím nélküli Han Solo film 2018 májusában kerülhet a mozikba Phil Lord és Chris Miller rendezésében. Egyes híresztelések szerint a megjelenés, akárcsak korábban Az ébredő erő esetében decemberre csúszhat. Reméljük, Harrelson csatlakozásával ellentétben ez a hír hamisnak bizonyul majd.

Star Wars - Az ébredő Erő

Kinek Ajánljuk
  • Akiknek elegük volt az előzménytrilógia sterilitásából!
  • Akik vágytak már arra, hogy megérintse őket a régi varázs!
  • Akik hiányolták a régi arcokat!
Kinek Nem
  • Akiknek túl sok a nosztalgia!
  • Akik egy újabb Darth Vadert vártak!
  • Akik John Williams minél bombasztikusabb új dallamaira számítottak!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.