Hirdetés

World War Hulk filmről pusmognak a Marvel háza táján

|

Állítólag a She-Hulk című sorozattal vezetnék fel az új szóló Hulk kalandot a Marvelnél.

Hirdetés

Könnyű elsiklani afelett, hogy bár Hulk/Bruce Banner karaktere az elmúlt évtizedben rendre felbukkant a Bosszúállók filmekben, ugyanakkor saját filmet a 2008-as Marvel Filmes Univerzumos (MFU) debütálása óta nem kapott. A zöld óriást ugyebár Edward Norton keltette életre először, majd Mark Ruffalóval született meg az a kémia, amire a rajongók igazán vágytak, ebből fakadóan sokan nem bánkódnának, ha a Ruffalo-féle behemót egy újabb egész estés alkotást kapna.

Hirdetés

Ha lehet hinni a napokban felmerült pletykáknak (amik a Geeks Worldwide-tól származnak), akkor a Marvel jövőre kezdheti el a World War Hulk című projekt forgatását, ami a második szóló Hulk film lehetne az MFU-ban. Ezt egyelőre hivatalosan még sem a Disney, sem a Marvel nem erősítette meg, mindenesetre a pletyka alapját a Disney+-ra 2022-ben érkező She-Hulk sorozat szolgáltatja. Állítólag a sorozat eseményei fogják felvezetni a filmet, tovább növelve az új Disney+-os szériák jelentőségét az MFU-ban.

Ruffalo egyébként már többször hangoztatta az utóbbi időben, hogy szívesen visszatérne a zöld óriás egy új kalandjára, és akár egy flashback történetet is el tudna képzelni, mely bemutatná, hogy Hulk mivel is tengette az idejét a Bosszúállók filmek között. A színész arra is kitért, hogy bár szóba került, hogy szerepeljen a She-Hulkban, egyelőre még nem találtak olyan történetet, mely igazolná a karakterének feltűnésének szükségességét - ezt a kijelentést persze kellő fenntartással érdemes kezelni.

Ti örülnétek, ha Ruffalo Hulkja ismét zúzna egy jót 90-120 percen keresztül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.